Vår tids tänkare: Ivan Krastev

I del två av mötesserien Vår tid tänkare samtalar Mattias Hagberg med den bulgariske statsvetaren Ivan Krastev.

Onsdag 28 april 2021 kl. 19:00 – Online med Facebook Live

Enligt Krastev har den Europeiska unionen alltid varit en idé på jakt efter en verklighet. I böcker som Efter Europa och Är morgondagen redan här? Hur pandemin förändrar Europa tecknar han bilden av ett integrationsprojekt som har hamnat i allt större praktiska svårigheter och förlorat mycket av sin lyskraft.

I Vår tids tänkare möter du forskare och författare som format den samtida internationella idédebatten. Samtalet arrangeras av Folkuniversitetet och Göteborgs Litteraturhus i samarbete med Bokförlaget Daidalos och Tidskriften Ord&Bild.

Läs mer om evenemanget

Det här inlägget postades i Artiklar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.