Utställningsturnén har nått Kungsbacka

kungsbacka5

Joakim & Roger på Fyren i KungsnackkaTidskriftsverkstans utställningsturné  med medlemstidskrifter, K – som i Kulturtidskrift, har nu nått Fyrens bibliotek i Kungsbacka där den kommer att finnas mellan 5/9- till 18/9.

Intervju i Radio Halland

Då utställningen var på plats passade Radio Halland på att intervjua Peter och Joakim om utställningen. Lyssna här: http://www.tidskriftsverkstaden.se/wp-content/uploads/2016/09/Reportage-Utställning-Kulturtidskrifter-Tidskriftsverkstan-Kungsbacka-Klippt.mp3

Samira Motazedi 14/9

I samband med utställningarna anordnas uppläsningar, diskussioner, workshops etc. I Kungsbacka berättar Samira Motazedi som bloggar på tidskriften Gläntas hemsida om sitt skrivande och läser i bloggen: En gång i veckan drömmer jag att jag är i Iran. Onsdag 14/9 kl 18. Observera att framförandet sker på engelska. Plats: Fyrens bibliotek, Kulturtorget.

Samira

 

Det här inlägget postades i Artiklar. Bokmärk permalänken.