Tidskriftsverkstan medarrangör på Radikalt forum

Tidskriftsverkstan är medarrangör när Röda rummet och Ord&Bild tillsammans med Clarté, Fronesis och Flamman arrangerar en heldag med föredrag, panelsamtal och diskussioner om aktuella politiska frågor.

Ur programmet för dagen:
Världen och vänstern under två århundraden – Föredrag av Göran Therborn

Högerradikal strategi och taktik i finanskrisens kölvatten – Panelsamtal med Anton Törnberg (sociolog vid Göteborgs universitet), Mathias Wåg (grävande journalist och aktivist) och Myra Åhbeck Öhrman (debattör och medieprofil)

Ekomodernism, nedväxt och miljörörelsens väg framåt – Panelsamtal med Irma Källström (aktivist i Ta tillbaka framtiden), Håkan Thörn (sociolog vid Göteborgs universitet) och Rikard Warlenius (humanekolog vid Göteborgs universitet och journalist

Gigekonomins framtid – Panelsamtal med Ella Petrini (Gigwatch) och Anders Teglund
(musiker, förläggare och författare)

Se hela programmet här

Det här inlägget postades i Artiklar. Bokmärk permalänken.