Tidskriftsverkstan på Textival 5/5

Tidskriftsverkstan deltar tillsammans med Nätverkstan Kulturtidskrifter på Textivals Textmässa på Kulturhuset Oceanen den 5:e maj. På mässan finns även flera av Tidskriftsverkstans medlemstidskrifter med egna bord; Ord&Bild, Glänta och FIB/Kulturfront

Textivals Textmässa med utställande för lag och aktörer fungerar som ett nav för Textival Litteraturfestival och har tidigare år lockat upp till 600 besökare. Textmässan tar i år plats under Textival Litteraturfestivals tredje och sista dag: lördagen den 5 maj, på Kulturhuset Oceanen i Göteborg. Med mässan vill Textival särskilt lyfta fram mindre förlag och tidskrifter med en kvalitativ och/eller intressant utgivning av skönlitteratur, kulturdebatt och konst samt aktörer som med produktion, projekt eller verksamhet som rör sig inom text, konst och samhälle.

Textmässan ska också ses som en mötesplats: mellan förlag, konstnärer, författare, läsare och publik. Vi är med som utställare under Textmässan och vill gärna träffa er där! Läs mer om Textmässan och hela Textival Litteraturfestival på www.textival.se (till sidan om Textival Textmässa)

Det här inlägget postades i Artiklar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.